Суперзвездата Преслава се размина на косъм от нелеп инцидент. На

...
Суперзвездата Преслава се размина на косъм от нелеп инцидент. На
Коментари Харесай

Преслава и дъщеря й се спасиха като по чудо от нелеп инцидент

Суперзвездата Преслава се размина на косъм от безразсъден случай. На всичко от горната страна е можела да пострада и дребната Паола. Подробности разкри самата тя в обществените мрежи.

" Решихме да отидем в парка с дребната да покараме ролери. Гледах я по какъв начин се оправя ужасно и си споделих, че е време и аз да опитвам. Колко елементарно изглеждаше в профил! Викам си: леле, като детска игра е, и аз ще мога. Там ми беше грешката. След като татко ѝ ме пусна, нещата излязоха отвън надзор. Засилих се непосредствено към детето, само че за благополучие тя съумя да ме спре! Иначе щях да се претрепя и да я помета с мен! Добре, че най-малко едната от нас знае какво прави ", описа Преслава, която сподели фотоси от " незабравимата " разходка с ролери в парка.

Изпълнителката на „ Нищо “ решила за пръв път да се качи на ролери. Не могла обаче да се оправи с тежката задача и изгубила баланс. Като по знамение тя и щерка й се измъкнали без пострадвания.

Преслава се скъса от работа през миналото лято, в този момент обаче фрапантно е понижила участията. Тя се приготвя за своя огромен концерт в Арена София на 16-ти ноември.

Автор: blitz.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР