Суперзвездата от ММА Конър Макгрегър проговори след поредния скандал, който

...
Суперзвездата от ММА Конър Макгрегър проговори след поредния скандал, който
Коментари Харесай

Конър се извини за изцепката в бара: Това не съм аз

Суперзвездата от ММА Конър Макгрегър проговори след следващия скандал, който сътвори. В средата на месеца в интернет бе публикувано видео, на което ирландецът удря възрастен мъж, тъй като отхвърля да пие от уискито, което Макгрегър популяризира.

ММА боецът призна, че е постъпил неприятно и съжалява за случилото се.

„ Не бях прав. Този човек заслужаваше да прекара времето си в бара умерено, а не по този метод.”

„ Случи се преди пет месеца, пробвах се да се поправя и го направих. Но това няма значение. Не бях прав, само че това към този момент няма значение. Трябва да поема отговорност. Дължа го на хората, които ме поддържат. Дължа го на майка си, татко си, фамилията си. Дължа го на хората, които ме образоват на бойни изкуства”, сподели Макгрегър.

„ Това не съм аз. Не това е повода да се занимавам с бойни изкуства. Причината беше да се пазя тъкмо от сходни произшествия. Затова съм тук, с цел да призная грешката си, да продължа напред и да приема последствията”, призна боецът.

„ Ще посрещна всичко, което пристигна на пътя ми. Заслужавам си го и ще го посрещна с вдигната глава. Не се укривам от следствията. Беше изцяло неприемлива постъпка за човек в моята позиция”, добави Макгрегър.

Автор: Вили Карагьозова
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР