Суперзвездата от Дързост и красота—Рич Форестър идва в България. За

...
Суперзвездата от Дързост и красота—Рич Форестър идва в България. За
Коментари Харесай

Рич от „Дързост и красота” с концерт в България

Суперзвездата от „ Дързост и хубост ”—Рич Форестър идва в България. За наслада на почитателите, на неумиращата сапунена драма, артистът Рон Мос ще пристигна на Балканите това лято, научи HotArena.

Новината бе обявена от киножурналист ката Стаси Кара, която се срещна с Рон в Калифорния. От думите й излиза наяве, че любимецът на дамите, който от 1993 година насам гостува в домовете им посредством дребния екран е и отличен музикант.

Именно в това му амплоа ще забележим Мос, който ще се качи на сцената, дружно с певицата с български корени Мария Елена Инфантино.

В формалния уебсайт на звездата е оповестено, че през май ще бъде в Европа, като на 6-ти има концерт в Испания, а на 13 в Холандия. През юли Рон Мос ще гостува на българската аудитория в Пловдив, написа още „ България през днешния ден ”.

Отсега се знае, че билетите за събитието са с понижение от 50% за пенсионерите, които са и главната му фенска маса.

Рон Мос стартира дейна музикална кариера през 70-те години на предишния век, когато се изявява с групата „ Плейър ”. Пътувал е по турнета с Ерик Клептън и „ Литър Ривър бенд ”, само че избира да прави солова кариера.

Успоредно с актьорските си изяви продължава да записва и откакто напуща „ Дързост и хубост ” взема решение да се насочи напълно към музиката.

От ролята му в сериала го отхвърля претърпяна пътна злополука. От сериала до момента в България са гостували Джон Маккук /Ерик/ и Даниел Маквикар /Кларк/.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР