Суперзвездата на снукъра Рони О'Съливан спечели с 4:0 срещу Роби

...
Суперзвездата на снукъра Рони О'Съливан спечели с 4:0 срещу Роби
Коментари Харесай

Рони О'Съливан спечели мач за 45 минути и ще срещне Джими Уайт

Суперзвездата на снукъра Рони О'Съливан завоюва с 4:0 против Роби Уилямс за единствено 45 минути в първия кръг на Откритото състезание на Уелс. Ракетата осъществя брейкове от 56, 122, 66 и 73, като във втория си дуел в сряда от 15 часа ще се изправи против друга легенда и огромен любим на почитателите - Джими Уайт.
След мача си Рони още веднъж показа, че би желал да играе снукър до 55-годишна възраст като иконата Стив Дейвис и " би трябвало " да е в задоволително добра форма, с цел да го прави най-малко на демонстративни събития. Естествено, Гения от Чигуел подсети и че не желае да се включва във всеки шампионат от календара и употребява някои за подготовка в спортни условия.

В друго изявление след успеха си Рони не се съгласи с Джъд Тръмп, който неотдавна бе споделил, че избира да завоюва 5-6 трофеи през сезона и да покаже неизменност всяка седмица, в сравнение с да " избухне " със международна купа. Според О'Съливан в снукъра огромните първенци се дефинират както тези в голфа и тениса - посредством броя на триумфите им в " мейджър " шампионатите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР