Суперзвездата на снукъра Рони О'Съливан осъществи обрат от 0:3 до

...
Суперзвездата на снукъра Рони О'Съливан осъществи обрат от 0:3 до
Коментари Харесай

Рони О'Съливан се класира на рекорден 57-ми ранкниг финал

Суперзвездата на снукъра Рони О'Съливан реализира поврат от 0:3 до 6:4 против Бари Хоукинс и се класира на рекорден 57-ми край в ранкинг шампионат - " Шампионата на играчите ". Естествено, Ракетата дели това върхово достижение с именития шотландец Стивън Хендри, а пък самият Хоукинс записва 18-о проваляне в 25 участия на полуфинали на ранкинг шампионати.

Ronnie O'Sullivan enjoys this event, doesn't he?

He's into his third Players Championship final in four years...

But you absolutely need to hear what he thinks about
— World Snooker Tour (@WeAreWST) Рони има 37 ранкинг трофеи на сметката си, само че през този сезон загуби предходните си три борби за подобен трофей - от Джъд Тръмп в Откритото състезание на Северна Ирландия, от Марк Селби от Откритото състезание на Шотландия и от Джордан Браун в Откритото състезание на Уелс преди по-малко от седмица. О'Съливан е първенец в " Шампионата на играчите " от 2018 и 2019 година, като ще опита да направи " хеттрик " в двубой с Джон Хигинс или Кайрън Уилсън, които излизат край зеленото сукно в събота от 21 часа.

За разлика от предходния си дуел в конкуренцията против Джак Лисоски, този път Гения от Чигуел беше изправен пред същинско тестване, а Ястреба стартира по отличен метод срещата. Хоукинс завоюва първия фрейм по цветовете, а след това направи сенчъри брейк от 109 и добави поредност от 87 за 0:3. В четвъртата партия двамата организираха сейфти борба при останали две червени на масата, като О'Съливан заключи съперника си в комплициран снукър и след това стигна до нужните точки за 1:3.

След интервала Рони беше под пара и единствено за 48 минути завоюва четири фрейма посредством брейкове от 83, 75, 70 и 79. Хоукинс направи 81 за 5:4, като и двамата имаха своите шансове в десетата партия, а Ястреба нямаше и шанс при кенън. В последна сметка Ракетата направи почистване от 42 точки и се поздрави с успеха.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР