Суперзвездата на се е заразил с коронавирус в дните около

...
Суперзвездата на се е заразил с коронавирус в дните около
Коментари Харесай

Меси се е заразил около Коледа, разкриха къде може да е станало

Суперзвездата на се е заразил с ковид в дните към Коледа, оповестява TyC Sports. От обкръжението на футболиста са оповестили, че фамилията на аржентинеца е в изолираност в Росарио от няколко дни, а не от през днешния ден, когато френският клуб оповести новината за заразяването на Меси.
От ПСЖ са решили да разгласят новината през днешния ден, защото звездата им ги е уведомил, че няма да пътува за Париж, с цел да стартира тренировки, защото е под карантина. Затова е изцяло евентуално нападателят да се върне в Париж по-рано от предстоящото, тъй като няколко дни от карантината му към този момент са минали.
От TyC Sports " проверяваха " по кое време тъкмо се е заразил Меси. Те напомнят, че последната фамилна фотография, оповестена от футболиста в обществените мрежи, е от 27 декември. Тогава Меси, брачната половинка му Антонела и тримата им синове Тиаго, Матео и Чиро позираха облечени в електрикови облекла.
По-късно стана ясно, че фамилията е било на частно празненство, на което е свирила колумбийската група " Los Palmeras ", една от обичаните на Ла Пулга. Това е последната му настояща обява. Много е евентуално точно там той да се е заразил. На 31 декември Меси качи в Instagram ревю от остарели фотоси, с които заключи 2021 година.
Самият футболист е удостоверил пред медията, че е добре, заболяването протича без затруднения и е изолиран единствено със жена си и децата си.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР