Суперзвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо за пореден път е

...
Суперзвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо за пореден път е
Коментари Харесай

Роналдо е бесен на Перес заради Неймар

Суперзвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо за следващ път е във влошени връзки с президента на " кралския клуб " Флорентино Прес, най-малко съгласно медиите. Този път създател на изказванието е известният английски публицист Дънкан Касълс, който вписва за " Съндей Таймс ", " Дейли Рекърд ", Yahoo и Sports Illustrated, единствено че материалът му за ядосания португалец този път е оповестен в уеб страницата arabnews.com.

Причината за раздразнението на Роналдо са думите на Флорентино Перес по адрес на Неймар в деня, в който Кристиано получи петата си " Златна топка ". Тогава президентът на " белия балет " разгласи обществено, че бразилецът ще има по-голям късмет да грабне най-ценния самостоятелен приз, в случай че играе на " Сантиаго Бернабеу ".

Cristiano Ronaldo at odds with Florentino Perez as Real Madrid president courts Neymar. #RMCF #PSG #FCB #POR #BRAhttps://t.co/Vf82cO18Zr pic.twitter.com/QR6xhlP3p3
— Duncan Castles (@DuncanCastles) December 25, 2017
Роналдо се обидил, тъй като Перес флиртува с различен звезден нападател, вместо да засипва с похвали личната си звезда, като в материала се показва, че португалецът даже не желае да приказва и да вижда президента. Кристиано ревнувал и също тъй като Неймар и Лионел Меси взимат по-големи от него заплати, а през 2017-а " кралския клуб " завоюва всички значими титли, като точно CR7 бе с основен принос.

В материала се обобщава още, че Роналдо е в допълнение раздразнителен от продължаващото дело против него за укриване на налози от испанската хазна. Примера дивисион 17 кръг, събота 23 декември  Реал Мадрид 0:3краен резулат  Барселона
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР