Суперзвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо има своите мотиви да

...
Суперзвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо има своите мотиви да
Коментари Харесай

Това са причините на Кристиано да си тръгне

Суперзвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо има своите претекстове да се усеща подценен на “Сантиаго Бернабеу” и по тази причина желае да напусне през лятото. Според El Chiringuito португалецът е декларирал ясно на Флорентино Перес, че желае да бъде продаден след края на сезона. Босът на “белите” заречен да намерения и няколко дни по-късно му съобщил отхвърли си.

Договорът на Роналдо има отминалост до 2021 година с откупна уговорка от 1 милиард евро. Вестник AS извади четири довода, които тласкат CR7 към изхода на Чамартин и затвърждават тезата на El Chiringuito. На първо място AS показва желанието през миналото лято на Флорентино Перес да притегли Килиан Мбапе. В последна сметка френският стрелец подписа с Пари Сен Жермен и това предиздвикало Кристиано за момента да не сменя бялата фланелка.

Слуховете към Неймар са другият претекст, разказан в as.com. Роналдо счита, че шефовете на “лос меренгес” настойчиво му търсят заместител и не желаят номер 7 да остане водеща фигура на тима. Кристиано получи оферта за възстановяване изискванията на договора, която не задоволила португалеца. “Ако не предлага контракт като за най-хубавия в света, по-добре да не предлага нищо”, споделил CR7 пред близкото си обграждане.

В момента заплатата на Роналдо е много по-ниска от тези на Неймар и Лионел Меси. Той прибира по 21 млн. евро на сезон, до момента в който бразилецът се подписва против 35 милиона. С новия си контракт аржентинецът пък би трябвало да получава по 40 млн. на година. Проблемите с данъчните управляващи са четвъртата точка, която накланя везните към промяна на клуба. Проблемът остава неуреден и това тормози носителя на “Златната топка”.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР