Суперзвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо е получил "зелена светлина"

...
Суперзвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо е получил "зелена светлина"
Коментари Харесай

Реал към Роналдо: Намери си купувач!

Суперзвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо е получил "зелена светлина " от клуба да си търси нов тим. Португалецът желае нов контракт, с огромно нарастване на заплатата, само че управлението на "лос бланкос " не възнамерява да му предлага подобен поради напредналата му възраст. Кристиано загатна, че е изиграл последния си мач за Реал след финала на Шампионската лига против Ливърпул (3:1) и от този момент спекулациите за бъдещето му не стопират.

Испанските медии разкриха, че по-рано през днешния ден се е състояла среща сред сътрудника на CR7 Жорже Мендес и част от шефовете на Реал. На нея още един път е станало ясно, че Роналдо няма да получи стремежи договор. Това идва като удостоверение на новината на "Record ", че раздялата сред двете страни е неизбежна.

Въпреки че откупната му уговорка е на стойност 1 милиарда евро, от Реал са склонни да договарят за продажбата на носителя на "Златната топка ". Флорентино Перес мечтае да докара на "Сантиаго Бернабеу " Неймар, като съгласно "AS " сходна договорка може да се осъществя за към 400 млн. евро. Голямата част от тези пари ще дойдат от възможната продажба на Роналдо.

Постоянните клюки за интереса на Реал към Неймар също нервират Кристиано, както и фактът, че бразилецът получава в Пари Сен Жермен по 37 млн. евро на сезон, а неговата заплата е "само " 21 млн.

В идващите дни предстоят нови диалози сред Жорже Мендеш и клуба, само че възможностите да се стигне до съгласие не са огромни. В подобен случай пред Роналдо ще има две съществени варианти: да премине в ПСЖ, или да се върне в Манчестър Юнайтед. Първият вид е настоящ поради голямото предпочитание на боса на парижани Насер Ал-Хелаифи да докара в отбора единия от двамата най-хубави футболисти в света, само че фамилията на Кристиано, и най-много неговата майка, биха предпочели той още веднъж да облече екипа на "червените дяволи ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР