Суперзвездата на ПортугалияКристиано Роналдо беше видимо ядосан след домакинската загуба

...
Суперзвездата на ПортугалияКристиано Роналдо беше видимо ядосан след домакинската загуба
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо отново захвърли капитанската си лента

Суперзвездата на ПортугалияКристиано Роналдо беше очевидно сърдит след домакинската загуба с 0:1 от Испания, поради която първият първенец в Лигата на нациите не съумя да се класира за финалата фаза на шампионата.
 Испания изтръгна трагична победа в последната минута против Португалия и се класира за финалната четворка Испания изтръгна трагична победа в последната минута против Португалия и се класира за финалната четворка
След последния съдийски сигнал телевизионните камери се насочиха към Роналдо, който поклащаше разочаровано глава. По-късно в обществените мрежи и онлайн медиите се появиха и други любопитни фрагменти на нападателя, в които се вижда по какъв начин той захвърля капитанската лента при напускането си на терена. Направи усещане и насиненото дясно око на португалеца след конфликта му с Томаш Вацлик при успеха над Чехия с 4:0.

Кристиано не за първи път прави сходно нещо с капитанската си лента, като другият прочут случай беше при домакинското проваляне с 1:2 от Сърбия в основен мач от международните квалификации преди година. Тогава в края на мача основният рефер не призна негово попадение, макар че играчът на Манчестър Юнайтед беше уверен, че топката е минала голлинията. Веднага след края на дуела CR7 захвърли лентата си на терена, като тя беше взета от човек от личния състав на стадиона и по-късно беше продадена на благотворителен търг.

Снимка: АФП
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР