Суперзвездата на Португалия Кристиано Роналдо е категоричен, че ще продължи

...
Суперзвездата на Португалия Кристиано Роналдо е категоричен, че ще продължи
Коментари Харесай

Роналдо: Винаги съм нервен в националния отбор

Суперзвездата на Португалия Кристиано Роналдо е безапелационен, че ще продължи да откликва на повиквателните за националния тим, до момента в който локалната футболна федерация и селекционерът го считат за подобаващ да играе с фланелката на " мореплавателите ". Очаква се довечера 38-годишният нападател да изиграе рекордния мач номер 200 за своята страна, който ще бъде против Исландия.

" Винаги съм нервозен в националния тим. Всеки път съм нервозен, щом чуя националния химн, само че това е добре, тъй като приказва за отговорност, горделивост и мотивация. Да представяш националния тим е върхът в кариерата на един футболист. Играеш за фамилията, родителите, приятелите, народа... Искам да продължа да ги веселя. Надявам се да реализира още повече. Разбира се, по тази причина съм тук и не преставам да ходя напред.

Ще остана, до момента в който президентът на федерацията и селекционерът имат вяра, че тимът има потребност от мен. Никога няма да откажа да пристигам тук, тъй като за мен това постоянно е било една фантазия. Докато съм стимулиран и тези към мен утвърждават моите наличие и водачество, няма да се откажа от националния отбор. Както Бруно Алвеш един път сподели: " Няма да си дам мястото просто по този начин ". Пътуването беше дълго, само че няма да завърши скоро, уповавам се ", разяснява Роналдо на конференцията си преди дуела от евроквалификациите.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР