Суперзвездата на Пари Сен ЖерменЛионел Меси похвали младия голмайстор на

...
Суперзвездата на Пари Сен ЖерменЛионел Меси похвали младия голмайстор на
Коментари Харесай

Меси: Мбапе е звяр и със сигурност ще бъде сред най-добрите

Суперзвездата на Пари Сен ЖерменЛионел Меси похвали младия голмайстор на френския първенец Килиан Мбапе, който постоянно зарежда с асистенции през този сезон.

“Килиан е друг състезател, звяр, който е доста мощен в обстановките един против един, както и много бърз. Той вкарва доста голове, приключен футболист е и мисля, че го потвърждава от доста години. През идващите години сигурно ще бъде измежду най-хубавите ”, съобщи Меси в изявление пред TUDN.

Той също по този начин разиска положителния си другар в отбора Неймар и възможностите парижани най-сетне да станат европейски клубен първенец. “Неймар и аз се познаваме изцяло, прекарахме много време в Барселона. Искаше ми се да се забавляваме за по-дълго там, само че животът ни събра още веднъж в Париж. Щастливи сме да бъдем дружно. Обичам да играя с него и да сме дружно всеки ден. Шампионската лига е сложен шампионат за продобиване, тъй като не всеки път най-хубавите побеждават, а също по този начин всичко зависи от дребните елементи. Ние обаче се приготвяме за тези тежки мачове ”, добави аржентинецът.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР