Суперзвездата на Пари Сен Жермен Неймар не се яви на

...
Суперзвездата на Пари Сен Жермен Неймар не се яви на
Коментари Харесай

Неймар избяга от ПСЖ

Суперзвездата на Пари Сен Жермен Неймар не се яви на първата подготовка на отбора от предсезонната подготовка, като от клуба оповестиха, че ще подхващат нужните дейности по отношение на това безчинство на футболиста.

“В понеделник, 8-и юли, Неймар да Силва Сантос Жуниор трябваше да се завърне за предсезонната подготовка със състава на Пари Сен Жермен. Клубът видя, че Неймар не се яви на оповестеното място в планувания час. Това стана без предварителното единодушие на клуба. Съжаляваме за тази обстановка и затова ще предприемем нужните действия”, се споделя в формалната позиция на клуба.

По този метод бразилецът за следващ път се забърка в неприятности за последните няколко месеца. Първо, той атакува съдиите при загубата с 1:3 от Манчестър Юнайтед в Шампионската лига и по този начин отнесе наказване от три мача от УЕФА. След това, на финала на Купата на Лигата той удари почитател на Рен и си навлече нова глоба. В началото на предишния месец пък против него бяха повдигнати обвинявания за обезчестяване. Смята се, че в Реал Мадрид са се отказали от концепцията си да го привлекат точно поради държанието му в последно време.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР