Суперзвездата на Пари Сен Жермен - Лионел Меси, ще отхвърли

...
Суперзвездата на Пари Сен Жермен - Лионел Меси, ще отхвърли
Коментари Харесай

В Испания гръмнаха: Меси напуска ПСЖ след края на сезона

Суперзвездата на Пари Сен Жермен - Лионел Меси, ще отхвърли предлагането за нов контракт от страна на клуба и вместо това ще напусне със свободен трансфер идващото лято, твърди журналистът Микел Баскес. 35-годишният Меси напусна Барселона през лятото на 2021-а година поради тежките финансови проблеми на „ каталунците “, с цел да се причисли към парижкия клуб с двугодишен контракт с алтернатива за удължаването си с още спомагателни 12 месеца.

След сложен дебютен сезон във френския футбол, в който означи единствено шест гола в Лига 1, аржентинецът наподобява най-сетне се е аклиматизирал към новата среда. Той към този момент има шест гола и даде осем асистенции за ПСЖ този сезон, като също означи четири гола за националния тим на Аржентина по-рано този месец.

Но макар скорошния си напредък във формата, Меси ще се стреми да напусне „ Парк де Пренс “ в края на актуалната акция, написа Бласкес в „ Twitter “.

„ Лео Меси е безапелационен, че няма да възобнови контракта си с ПСЖ. Аржентинският футболист няма да продължи да играе в Париж през идващия сезон “ гласи информацията на испанския публицист.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР