Суперзвездата на Пари Сен Жермен - Килиан Мбапе призна, че

...
Суперзвездата на Пари Сен Жермен - Килиан Мбапе призна, че
Коментари Харесай

Килиан Мбапе е преговарял с Ливърпул още преди пет години

Суперзвездата на Пари Сен Жермен - Килиан Мбапе призна, че е водил договаряния и с Ливърпул, преди да реши да преподпише контракта си с ПСЖ.

Това не е първа среща сред нападателя и мърсисайдци, призна самият той. Мбапе е имал диалози да стъпи като състезател на " Анфийлд " и през 2017 година, още като футболист на Монако. Очакванията на всички бяха головата машина да премине в Реал (Мадрид) и тази сага продължи съвсем две години, само че в последна сметка той се отхвърли от това желание и удължи договора си с парижани до 2025 година.

" Разговаряхме малко, само че не в елементи и не сме стигали до каквато и да е конкретика. Разговарях с Ливърпул просто тъй като това е обичаният тим на майка ми. Майка ми обожава Ливърпул. Не знам заради каква причина, просто би трябвало да я попитате нея.

Това е страховит клуб, аз се видях с тях и преди пет години в Монако. Разбира се, това е доста огромен тим, само че в последна сметка изборът ми беше сред Реал (Мадрид) и Пари Сен Жермен, сподели Мбапе, представен от " Дейли Телеграф ".
 Президентът на ПСЖ: Мбапе щеше да получава повече пари в Реал (Мадрид)
Президентът на ПСЖ: Мбапе щеше да получава повече пари в Реал (Мадрид)

" Килиан просто харесва нашия план "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР