Суперзвездата на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе не се пести

...
Суперзвездата на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе не се пести
Коментари Харесай

Мбапе разби носа на момиче, вратарят на ПСЖ падна от кон

Суперзвездата на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе не се пести на загрявките преди мачовете на тима и това се видя доста ясно преди визитата на парижани на Страсбург, приключила с тъждество 1:1 и подсигурила 11-ата шампионска купа на тима.

Преди мача, до момента в който Мбапе загряваше, при един от изстрелите му, топката отиде в трибуните и удари млада жена в носа, вследствие на което от него потече кръв.

Френският национал незабавно отиде до трибуните и благодарение на стюардите изведе дамата до аварийна пейка, където ѝ бе оказана здравна помощ.

След това, фенката изгледа мача от скамейката, а след последния съдийски сигнал,
Мбапе отиде при нея, с цел да й подари своя фланелка.
Вратарят на Пари Сен Жермен Серхио Рико е имал извънредно сериозен случай през днешния ден, пишат испанските медии.

Футболистът е паднал от кон по време на езда и претърпял черепно-мозъчна контузия. След това се е наложило да бъде превозен с хеликоптер от медицинските служби до болничното заведение в Севиля. След рухването играчът е трябвало да бъде интубиран, пишат още медиите.

Рико нощес бе в групата на ПСЖ при гостуването на Страсбург (1:1), което обезпечи рекордната 11-а шампионска купа за парижани. Веднага след срещата той се е прибрал в родната си, където се е случил този индицент. През този сезон Серхио Рико е твърда запаса на Джанлуиджи Донарума, като даже няма записан мач през сезона.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР