Суперзвездата на NBA Леброн Джеймс се присъедини към тима на

...
Суперзвездата на NBA Леброн Джеймс се присъедини към тима на
Коментари Харесай

Лос Анджелис има нов "крал"

Суперзвездата на NBA Леброн Джеймс се причисли към отбора на " Лос Анджелис Лейкърс ". Новината идва три дни, откакто Краля напусна родния Кливланд за повторно в кариерата си.

Договорът на Леброн с " Лейкърс " е за период от 4 години на обща стойност 154 милиона $. Джеймс напуща " Кливланд " след три сезона, през които два пъти направи " кавалерите " носители на купата, само че даже майсторството му не беше задоволително да спре хегемонията на " Голдън Стейт " през последните 2 години. В опит да преследва още титли трикратният най-хубав състезател във финалите на Националната баскетболна лига избра да отпътува за Лос Анджелис.

" Лейкърс " не са покорявали върха в Националната баскетболна асоциация от 2010 г,, когато в тима властваше суперзвездата Коби Брайънт. Сега в " Града на ангелите " стартира ерата на новия " крал ". В новия клуб считаният за един от най-хубавите баскетболисти на нашето съвремие Леброн Джеймс беше поздравен точно от другия най-велик - Коби. В Twitter легендата на Лейкърс написа: Добре пристигнал в фамилията, Джеймс!

Welcome to the family @KingJames #lakers4life #striveforgreatness @JeanieBuss @MagicJohnson and RP well done!!!
— Kobe Bryant (@kobebryant) July 2, 2018
С " добре пристигнал " Джеймс беше поздравен и от друга спортна звезда - Златан Ибрахимович. В Инстаграм футболистът качи фотография на двамата, съпроводена с текст: Сега Ел Ей си има и господ, и крал. Златан приветства Джеймс.

В кариерата си Леброн Джеймс става 3 пъти първенец на NBA, три пъти е избиран за MVP във финалите и четири пъти за №1 на сезона в Лигата оттатък океана. През 2003 година Джеймс е определен под номер 1 в драфта на NBA от " Кливланд ". Там той остава до 2010 година, когато поема в посока " Маями Хийт ", с цел да се върне още веднъж вкъщи през 2014 година, когато беше приветстван с необикновен възторг от многочислените почитатели на " кавалерите ". С тях Леброн се раздели с малко, само че прочувствено известие в Инстаграм, в което написа: " Благодаря ви, Охайо, за невероятните 4 сезона. Това постоянно ще бъде моят дом "

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР