Суперзвездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо не е бил с

...
Суперзвездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо не е бил с
Коментари Харесай

Роналдо пропуска важния мач срещу Лестър?

Суперзвездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо не е бил с тима в петък вечер, а „ алените дяволи “ се изправят против Лестър от 19:30 часа през днешния ден. Тимът на Ралф Рангник се надява да завърши сезона със мощна серия, която да им обезпечи място в Шампионска лига, само че може да се наложи да стартира тази задача без Роналдо.

37-годишният футболист беше един от най-добре представящите се в другояче разочароващата акция за Юнайтед. Роналдо означи 18 гола във всички шампионати до този миг. Неговите попадения значително поддържат състава от „ Олд Трафорд “ в борбата за топ 4. Юнайтед изостава на четири точки от четвъртия Арсенал и се нуждае от отличен завършек на сезона, с цел да се класира за най-престижния европейски клубен шампионат.

Неуспехът да се класира за Шампионската лига през идващия сезон може даже да сложи под подозрение бъдещето на Роналдо. Малко евентуално е португалската икона да се задоволи с присъединяване в Лига Европа.

Но в този момент наподобява, че Юнайтед ще би трябвало да се оправи без Роналдо в мача против Лестър в събота. „ Manchester Evening News “ твърди, че нападателят не е бил забелязан с останалата част от тима в петъчната подготовка. Той не е попаднал и в листата от 21 играчи за дуела с "лисиците ".

Юнайтед нямаше мач от лигата от близо три седмици, откакто беше изхвърлен от ФА Къп в четвъртия кръг, а последва и спомагателна двуседмична пауза поради мачовете на националните тимове. Роналдо означи необикновен хеттрик при трагична победа с 3:2 над Тотнъм в последния мач на клуба от Висшата лига.

Португалецът игра и 180 минути за Португалия в двата им дуела предходната седмица, само че изненадващо не съумя да вкара гол в плейофите на Световното състезание против Турция и Северна Македония.

Cristiano Ronaldo not with squad tonight. Usual 21-man squad assembled (with three goalies).
— Samuel Luckhurst (@samuelluckhurst)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР