Суперзвездата на Лос Анджелис Лейкърс ЛеБрон Джеймс отговори на гневните

...
Суперзвездата на Лос Анджелис Лейкърс ЛеБрон Джеймс отговори на гневните
Коментари Харесай

ЛеБрон Джеймс отвърна на критиките на Доналд Тръмп, свързани с колениченето


Суперзвездата на Лос Анджелис Лейкърс ЛеБрон Джеймс отговори на гневните мнения на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп. В изявление за “Fox Wednesday” Тръмп съобщи, че е отчаян от дейностите на звездите в Лигата, които коленичат по време на осъществяването на националния химн за кротичък митинг против расовата дискриминация..

“Позорно е. Работихме с тях доста интензивно, с цел да подновим сезона им. И по-късно виждам по какъв начин всички коленичат по време на химна. Това не е задоволително за мен, по тази причина стопирах да виждам срещите. И дано ви кажа, че не съм единствен”, сподели президентът.

Lakers’ LeBron James on President Trump saying kneeling NBA players are a “disgrace”: “I really don’t think the basketball community are sad about losing his viewership.... November is right around the corner and it’s a big moment for us as Americans.” pic.twitter.com/m8G3KQAWsd
— Ben Golliver (@BenGolliver) August 6, 2020
ЛеБрон отвърна, че на никой в баскетболната общественост не му пука за зрителския интерес на Тръмп. “Да не би да се пробвате да ме разсмеете”, стартира изявлението си Джеймс пред кореспонденти. “Не мисля, че баскетболната общественост тъжи от загубата на зрителския му интерес. Надявам се, че всички, без значение от расата, цвета на кожата, позицията, която заемат, схващат, че ноември идва. Това е огромен миг за нас, американците”, добави Брон, намеквайки за идните президентски избори в Съединени американски щати.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР