Суперзвездата на Кристиано Роналдо коства твърде скъпо на своя отбор

...
Суперзвездата на Кристиано Роналдо коства твърде скъпо на своя отбор
Коментари Харесай

Разочарование за Роналдо: Кристиано провали Юнайтед за Купата!

Суперзвездата на Кристиано Роналдо коства прекомерно скъпо на своя тим в мач от 4-ия кръг на ФА къп. " Червените дяволи " приключиха 1:1 против втородивизионния Мидълзбро и ще би трябвало да преиграват мача с непретенциозния си противник, откакто за 90 минути на " Олд Трафорд " не откриха метод да вкарат втори гол.
С съществена роля в равенството беше , който беше същинска машина за... пропуски! Един от футболистите с най-прецизен завършващ удар в историята направи куп пропуски, а включително пропусна и дузпа в 20`, като в последна сметка несполуките му пред вратата костваха триумфа на британския гранд.
Освен пратения в навън 11-метров углавен удар, португалецът имаше още 3 прелестни благоприятни условия за гол в срещата, само че при единствения си прецизен удар прати топката право във вратаря.

Самият мач се разви съвсем напълно в интерес на Юнайтед, откакто воденият от Ралф Рангник отбор насочи над 20 удара в мача (точно колко), имаше отлични обстановки в мача, а действително с единствената голова обстановка пред Де Хеа Мидълзбро изравни.
През първата част Джейдън Санчо даде задатък на своите в 25` - 5 минути след пропуща от дузпа на Роналдо. В 64` обаче резултатът беше подравнен - Уатмор получи топка зад тила на Варан пред дребния пеналт, като Хендерсън излезе, с цел да парира удара на играча. Той обаче насочи топката към далечната греда, където тя беше засечена от Круукс - 1:1.
Въпреки че имаше доста време, с цел да стигне до триумф, Манчестър Юнайтед не генерира задоволително положения за гол. В 72` беше най-опасното състояние, когато Рашфорд стреля рисково, Джо Лумли избави, а секунди по-късно Фернандеш стреля от границата на пеналтерията, само че в навън.
Единствената позитивна " нотка " в играта на Манчестър Юнайтед беше Пол Погба, който се завърна в игра след дълго лекуване на травмата. Той беше с изобилен мотор в средата на терена и генерира най-вече шансове за гол пред своите съотборници. Неговите старания обаче не бяха задоволителни за триумф в мача.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР