Суперзвездата на Голдън Стейт Уориърс Стеф Къри всъщност не е

...
Суперзвездата на Голдън Стейт Уориърс Стеф Къри всъщност не е
Коментари Харесай

Стеф Къри призна, че клипчето с извънземните стрелби е обработено

Суперзвездата на Голдън Стейт Уориърс Стеф Къри в действителност не е станал създател на пет следващи маркирани стрелби през цялостен терен, както се вижда на нашумелия видеоклип, който разбуни духовете в обществените мрежи през последните дни. Самият баскетболист съобщи на конференцията след вчерашното проваляне от Индиана Пейсърс, че клипът не е същински.

В интерес на истината Стеф загатна, че е отбелязал два от далечните изстрела, само че другояче целият видеоклип е бил редактиран от експерта в занаята Ари Фарароой, който се занимава с обработка на фрагменти.

Старши треньорът на Голдън Стейт Уориърс Стив Кър пък показа следното по отношение на нашумялото клипче. “Мислех си, че е изцяло допустимо да вкара три следващи, само че чак пет… Самият факт, че основният воин в клипа е Стеф накара хората да имат вяра, че клипът е същински. Това е всичко, което би трябвало да знаете за него ”, съобщи Кър.

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР