Суперзвездата на бойните спортове Конър Макгрегър пристигна в България, съобщи

...
Суперзвездата на бойните спортове Конър Макгрегър пристигна в България, съобщи
Коментари Харесай

Конър Макгрегър вече е в София

Суперзвездата на бойните спортове Конър Макгрегър дойде в България, заяви NOVA. Легендарният ирландец ще бъде една от атракциите на MAX FIGHT 56 в Арена София, като ще награди огромния победител в мача за международната купа на UBO сред Йосиф Панов-Пепелянката и Санди Масуд от Франция.

„ Здравей, София. Много съм благополучен да бъда тук. Идвам да науча всичко за града и за България. Питайте ме какво знам, когато си потегли ”, сподели Конър Макгрегър след кацането си на Летище София.



„ Знам кой е Кубрат Пулев, само че аз съм ММА войник ”, добави именитият ирландец.

Той разкри и че ще се завърне в осмоъгълника на UFC при започване на идната година и не изключи вид да се бие за купа в нова категория: „ Толкова доста съм постигнал в кариерата си, тъй че за какво не? Защо не още един пояс? Нещата се развиват добре, още веднъж съм в антидопинговата стратегия и съм подготвен да се удрям скоро. Със сигурност ще нападам купата ”, сподели още Макгрегър.



Той добави, че се вълнува да гледа ММА борбите на MAX FIGHT, като акцентира, че знае, за богатата история на София в бойните спортове и бойните изкуства.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР