Суперзвездата на бойните спортове Конър Макгрегър пристигна в България. Легендарният

...
Суперзвездата на бойните спортове Конър Макгрегър пристигна в България. Легендарният
Коментари Харесай

Конър Макгрегър пристигна в София

Суперзвездата на бойните спортове Конър Макгрегър дойде в България. Легендарният ирландец ще бъде една от атракциите на MAX FIGHT 56 в " Арена София ". Той ще награди огромния победител в мача за международната купа на UBO сред Йосиф Панов-Пепелянката и Санди Масуд от Франция.

„ Здравей, София! Много съм благополучен да бъда тук. Идвам да науча всичко за града и за България - питайте ме какво знам, когато си потегли ”, сподели Конър Макгрегър след кацането си на летище София.

„ Знам кой е Кубрат Пулев, само че аз съм ММА войник ”, добави именитият ирландец.

Той разкри още, че ще се завърне в осмоъгълника на UFC при започване на идната година и не изключи вид да се бие за купа в нова категория.

„ Толкова доста съм постигнал в кариерата си, тъй че - за какво не? Защо не още един пояс? Нещата се развиват добре, още веднъж съм в антидопинговата стратегия и съм подготвен да се удрям скоро. Със сигурност ще нападам купата ”, сподели още Макгрегър.

„ Вълнувам се, че ще виждам ММА борбите на MAX FIGHT. Знам, че София има богата история в бойните спортове и изкуства. Градът беше домакин на аматьорски шампионат по ММА и мои сънародници се състезаваха. Вълнувам се доста, че съм тук ”, показа ирландецът.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР