Суперзвездата на Боливуд Сридеви Капур е починала при инцидент във

...
Суперзвездата на Боливуд Сридеви Капур е починала при инцидент във
Коментари Харесай

Появи се нова версия за смъртта на суперзвездата на Боливуд Сридеви

Суперзвездата на Боливуд Сридеви Капур е умряла при случай във вана в хотелска стая. Експертизата на дубайските криминолози сочи, че тя се е удавила, оповестява Би Би Си.

По-рано беше обявено, че 54-годишната актриса е умряла от сърдечен удар, до момента в който е била на женитба в Дубай. Анонимни източници разкриват, че е била открита в безсъзнание във ваната.
 
Докладът на криминолозите е бил предаден от полицията в Дубай на фамилията на Сридеви и на консулството на Индия. Това значи, че превозването на тялото в Индия може да се забави. Първоначално се смяташе, че това ще стане през днешния ден.
 
Тълпи от фенове се събраха пред дома на звездата в Мумбай, която е взела участие в над 300 кино лентата за повече от 50 години, с цел да изразят скръбта си.
 
Последната съдебномедицинска експертиза, която още не е подготвена, би трябвало да разкрие какви са резултатите от токсикологичните проби. Трябва да стане ясно каква е връзката сред първичното известие за сърдечен удар и удавянето.
 
Звездите от Боливуд побързаха да изразят скръбта си от непредвидената загуба: „ Нямам думи. Съболезнования на всички, които обичаха Сридеви. Мрачен ден. Почивай в мир “, написа в Туитър Приянка Чопра. „ Светът изгуби една доста надарена персона, която остави голямо завещание във филмите “, съобщи различен боливудски артист – Мадхури Диксит. Президентът на Индия Рам Нат Ковин сподели, че „ гибелта й остави милиони фенове с разрушени сърца “.

Превод: Блиц
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР