Суперзвездата на Байерн Роберт Левандовски беше избран за най-добър футболист

...
Суперзвездата на Байерн Роберт Левандовски беше избран за най-добър футболист
Коментари Харесай

Левандовски: Уважавам решението на Меси, да спечеля този приз два пъти значи много

Суперзвездата на Байерн Роберт Левандовски беше определен за най-хубав футболист на ФИФА за втора поредна година. Полякът остави зад себе си Лионел Меси и Мохамед Салах в класацията.

Днес нападателят даде конференция по случай следващия приз в кариерата си.

„ Благодаря за поздравленията и поддръжката. Доволен съм да печеля тази премия още веднъж. Да я печеля два пъти подред значи доста за мен, за съотборниците ми и целия клуб. Това е премия за упоритата ми работа, моята игра, голове и представянето ми на терена.Всички записи на Герд Мюлер също ми оказват помощ да се подобря. Искам да опитам да подобря всички върхове. Този за 365 гола е доста сложен. Дори не мисля за него още. За мен е значимо какво още можем да реализираме.Индивидуалните награди са специфични, само че трофеите са още по-значими”, стартира Левандовски.

„ Всеки приз има разнообразни правила. За мен постоянно е по-важно, когато треньорите и играчите избират. За мен това значи повече”, сподели нападателя във връзка обстоятелството, че не завоюва „ Златната топка”.

“Мога да кажа повече дали бих могъл да играя дружно с Халанд, в случай че упражняваме дружно седмица или две. Той е друг вид състезател.Той е топ футболист. Радвам се, че е част от Бундеслигата и демонстрира какъв брой добър е във всеки мач”, добави той.

„ Трябва да попитате Меси за какво не е дал своя вот за мен. Мисля, че ме постави втори за „ Златната топка”, в този момент беше друго. Не мога да кажа повече. Аз го сложих на второ място. Думите му на „ Златната топка” бяха доста благи, само че в този момент би трябвало да го попитате. Това е негово решение и аз го уважавам”, сподели нападателят във връзка обстоятелството, че името му не попада в тройката на Бълхата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР