Суперзвездата на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски даде обширно интервю, в

...
Суперзвездата на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски даде обширно интервю, в
Коментари Харесай

Левандовски: Холанд е различен тип играч, не ме сравнявайте с него

Суперзвездата на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски даде обстойно изявление, в което приказва по доста тематики, като възможностите на тима в Шампионската лига, бъдещето си и Ерлинг Холанд.

“Байерн постоянно желае да завоюва всички титли. Гледайки по какъв начин играем сега и с какъв състав разполагаме, ние сме един от основните любимци за спечелването на Шампионската лига. Но най-важно е играчите да са здрави във основните седмици от сезона. От голямо значение е и това да достигнеш върховата си форма в най-важния момент”, стартира Леви пред Pilka Nozna.

" Сега имам по-добри тестови резултати, свързани с представянето, в сравнение с предходната година. Данните демонстрират, че върховата ми форма към момента следва. Чувствам се по-добре, в сравнение с преди две години”.

“Гласувах за Меси, тъй като правя оценка какво реализира той през 2021 година и по-рано също, несъмнено. Меси гласоподава за мен за “Златната топка”, за какво по-късно гледната му точка се е трансформирала? Не зная. Но аз не скърбя, нямам недоволства, приел съм го. Той е взел своето решение, това е. Така или другояче аз завоювах премията и по тази причина ми беше по-лесно да го приема”, показа голаджията, запитан за премията на ФИФА The Best.

„ Холанд е друг вид състезател спрямо мен. Той е мощен, бърз, мощен физически. Играта му е основана на това. Аз имам разнообразни качества. Но ние не знаем по какъв начин ще се развие той. Това, че някой има голям капацитет не е гаранция, че ще бъде звезда в продължение на доста години. Не ми харесва да съпоставям 33-годишен състезател с 21-годишен. Всеки има своето лично развиване. Но Холанд е страховит състезател и е наслаждение да го гледаш, схваща се”, сподели Левандовски.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР