Суперзвездата на Барселона Лионел Меси ще спечели по над 100

...
Суперзвездата на Барселона Лионел Меси ще спечели по над 100
Коментари Харесай

Невероятните суми, които Меси ще изкара за 4 години в Барселона

Суперзвездата на Барселона Лионел Меси ще завоюва по над 100 милиона евро на сезона, с помощта на своя нов четиригодишен контракт с каталунците. Това излиза наяве от разкрити данни на уеб страницата Football Leaks.

От тях излиза наяве, че Меси има обезпечени към 106 милиона евро, в случай че извърши контракта си и годишно взе участие допълнително от 60% от всички публични мачове.

В договора има две еднократни заплащания - 63,5 милиона евро за сключване и 70 милиона евро награда за честност, която се получава, в случай че договорът се извърши до дъно. Иначе главната заплата е от към 71 милиона евро и се оформя от работния контракт и оценката на имиджовите права на Меси.

Към всичко това има и контрактувани награди за разнообразни достижения. Така при триумф в Шампионска лига Меси ще проработи още 12 милиона евро, триумф в Примера дивисион носи към 2,74 милиона. При трофей за купата или избор на аржентинеца за Най-добър състезател в света за годината - 685 хиляди. Така в най-хубавия случай Меси би проработил 122,5 милиона евро единствено за един сезон.

Освен това от Барса поемат уговорката да платят дължимите налози на Меси, които са в размер на 12 милиона евро.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР