Суперзвездата на Барселона Лионел Меси е помолил лично треньора Ернесто

...
Суперзвездата на Барселона Лионел Меси е помолил лично треньора Ернесто
Коментари Харесай

Меси помолил Валверде за почивка

Суперзвездата на Барселона Лионел Меси е помолил персонално треньора Ернесто Валверде да не го пуска измежду титулярите във вторник против третовидизионния Мурсия в първия за каталунците дуел от шампионата за Купата на краля. Причината, естествено, е, че този мач е съвършен късмет за Бълхата да получи заслужена отмора, откакто през акцията във всички шампионати досега няма пропусната минута - 8 кръга в Примера дивисион, три в Шампионска лига и двата дуела за Суперкупата на Испания. Единственият различен закрепостен в схемата на Валверде е вратарят Марк Андре тер Щеген.

Why Lionel Messi has told Barcelona boss Ernesto Valverde not to play him in first team match -… https://t.co/BTJ1hYmOPG
— Messi Fans Club (@Messi10FansClub) October 21, 2017

Информацията за желанието на Меси идва от “Диарио Гол”, само че даже без него звучи разумно Меси да не се появи на терена против подобен скромен противник, въпреки до момента точно аржентинският вълшебник да е най-ключовият проектант в авангарда на “блаугранас”, защото Луис Суарес не се намира в най-хубавата си голова форма.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР