Суперзвездата на АржентинаЛионел Меси вярва, че съотборниците му в националния

...
Суперзвездата на АржентинаЛионел Меси вярва, че съотборниците му в националния
Коментари Харесай

Меси вярва, че Дибала и Ди Мария ще се възстановят навреме за Световното

Суперзвездата на АржентинаЛионел Меси има вяра, че съотборниците му в националния отбор Пауло Дибала и Анхел Ди Мария ще съумеят да се възстановят в точния момент за началото на Мондиал 2022.

От DIRECTV споделиха фрагмент от свое изявление с Меси, в което нападателят на Пари Сен Жермен е запитан точно за травмите на Дибала и Ди Мария. “Да, това е притеснително, тъй като този Мондиал е друг и е в друга ера от предходните. Толкова сме близо, че каквото и да е дребно нещо може да те остави вън. Видяхме какво стана с Пауло и с Фидео. Такива неща ти дават “страх ”. Но също по този начин мисля, че не трябва да играеш с такива мисли в главата. Вместо това би трябвало да играеш обикновено и да се стремиш да бъдеш в най-хубавата си форма. Дано те да се възстановят. Смятам, че имат задоволително време, с цел да съумеят да се възстановят и всичко да бъде наред ”, отговори той.

За крилото на Ювентус упованията са да бъде подготвен още при започване на ноември или към две седмици преди старта на Световното състезание, само че обстановката при играча на Рома за момента е доста по-неясна и възможностите са 50:50.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР