Суперзвездата Лионел Меси заяви, че е много развълнуван от промяната,

...
Суперзвездата Лионел Меси заяви, че е много развълнуван от промяната,
Коментари Харесай

Меси при представянето си: Има много ентусиазъм в мен

Суперзвездата Лионел Меси съобщи, че е доста разчувствуван от смяната, която е настъпила в живота му. Аржентинецът бе публично показан като футболист на парижани. " Всеки знае какъв брой тежко беше сбогуването ми с Барселона. Трудно бе да си показва смяната след толкоз дълги години. Има доста възторг в мен. Радвам се, че съм в Париж със фамилията ми. Сега желая да упражнявам, да се срещна с личния състав и съотборниците ми ", показа Меси.

" Искам да благодаря на президента, Леонардо и на целия клуб за метода, по който се държаха с мен, откогато започнаха договарянията с Барселона. Беше сложна обстановка и правя оценка това, че всичко се случи толкоз бързо толкоз елементарно със договорката. Наистина желая, имам желанието да продължа да спечелвам титли. Това е упорит клуб и е подготвен да се бори за всичко. Това е моята цел - да продължа да спечелвам трофеи. Искам да благодаря на хората от Париж за идването, приема от тяхна страна беше страховит. Ще се борим за всички трофеи. Много се веселя, че съм тук.

Искам да стартира да се състезавам с най-хубавите и това постоянно е доста хубаво и красиво. Идвам след месец, в който не съм упражнявал и в който бях свободен сътрудник, по тази причина сигурно ще би трябвало да направя предсезонна подготовка самичък и когато съм подготвен, ще стартира да играя. Наистина го чакам с огромно неспокойствие, само че не знам датата на първия ми мач. Това ще зависи от това по какъв начин се усещам и какво ще реши треньорският щаб ", добави той.

" Всичко, което ми се случи през последната седмица, беше мъчно от една страна, само че в това време беше вълнуващо. Без да оставям след себе си претърпяното, само че съм разчувствуван от този нов стадий, който би трябвало да изживея в спорта със фамилията си. Трябваше да мина през всички тези усеща и трябваше да приема обстановката лека-полека ", разяснява Лео.

" Мисля, че пристигам в сполучлив тим, отвън новите попълнения, които дойдоха това лято. Мога да оказа помощ на отбора, давайки максимума. Мечтата ми е още веднъж да подвигна трофея на Шампионската лига. Неймар? Да, несъмнено, както споделих по-рано, към този момент познавам някои от съотборниците ми. Когато погледнете тима, виждате доста благоприятни условия да постигнете задачите си. И аз, и ПСЖ желаеме едно и също нещо. Сега, когато сме дружно, се надявам да бъдем по-силни, с цел да стигнем до там. Ней, Ди Мария, Паредес, имах контакт с тях и това повлия на решението ми ", показа Меси.

" Следях шампионата във Франция, тъй като имам другари, които играеха тук. Това е шампионат, който напредна доста през последните години, изключително с помощта на ПСЖ. Това прави шампионата доста конкурентно. Отборите напредват и желаят да победят ПСЖ. Сега ще играя на нови игрища, с нови съперници...Но съм доста благополучен, че мога да опитам това. Преди да напусна Барселона, споделих на почитателите: " Винаги ще съм признателен за показаната обич. Това е моят дом ". Преживял съм доста от детството си там. Знаеха, че ще се преместя в мощен тим, тъй като съм победител.

Не се съмнявах, че ПСЖ споделя моите цели. Ще забележим дали ще се срещнем с Барселона. От една страна би било хубаво, само че от друга би било необичайно да играя още веднъж вкъщи с друга фланелка. Ще забележим. Променил съм се доста от началото на кариерата ми. Имам повече опит във футбола и живота - добър или неприятен. Но имам същия възторг като дете. Обичам да играя и да спечелвам. Ще дам всичко, с цел да го направя ", сподели аржентинецът.

Президентът на ПСЖ Насер Ел-Келайфи приказва на конференцията при представянето на аржентинеца.

" Много съм благополучен, че мога да ви показва Лео Меси. Това е исторически ден за нас. Всеки знае Меси. Той е шесткратен притежател на Златната топка. Преди 10 години ни питаха какво ще създадем за ПСЖ. Имах огромни упоритости за този план. Виждате какво става през днешния ден. Искам да благодаря на Лео, на фамилията му и на татко му Хорхе. Както и на моя отбор. Говоря без да съм си записал нищо ", съобщи Ел-Келайфи.

Еуфорията към нападателя е налице още. Още сутринта пред клубния магазин на ПСЖ се изви дълга опашка по " Шан-з-Елизе ". Причина за това е, че в магазина към този момент се продава екипа на Меси с номер 30.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР