Суперзвездата Лионел Меси се завърна в Барселона след своя меден

...
Суперзвездата Лионел Меси се завърна в Барселона след своя меден
Коментари Харесай

Меси се завърна от райско кътче

Суперзвездата Лионел Меси се завърна в Барселона след своя меден месец в Антигуа със брачната половинка си Антонела. Вече отпочинал, ще насочи вниманието си към предсезонната подготовка.

Аржентиненецът разгласява в формалния си профил в Инстаграм фотография в аероплан, пътувайки назад от Карибите дружно с половинката си и двете им деца Тиаго и Матео.

Меси се ожени за дългогодишната си другарка Антонела Рокуцо в родния им град Росарио в Аржентина на 30 юни, а след това се насочи към приказния курорт Джъмби Бей в Антигуа.

Курортът, чиято благосъстоятелност е на веригата хотели " Rosewood ", се гордее с първокласни вили, които са с цена от 5 000 паунда на нощувка, само че обезпечават невероятна панорама към Карибско море.

Къщата на Меси, която се простира на 4 150 квадратни метра, разполага с три спални със независими бани, вътрешна и външна столова, елементарен достъп до плажа, частен плувен басейн и джакузи. Всяка вила разполага и с голф количка за елементарно напредване.

Припомняме, че към приказното място се причислиха и семейство на Луис Суарес, които споделиха мечтаната отмора на фамилия Меси.

За злощастие на аржентинеца ваканцията завърши. Новия треньор на Барселона Ернесто Валверде към този момент чака завръщането му в отбора за началото на предсезонната подготовка, която стартира в петък.

По-голямата част от подготовката каталунците ще прекарат в Съединени американски щати, където ще изиграят мачове с Манчестър Юнайтед, Реал Мадрид и Ювентус.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР