Суперзвездата Лионел Меси е купил на съотборниците си в Аржентина

...
Суперзвездата Лионел Меси е купил на съотборниците си в Аржентина
Коментари Харесай

Меси купил 35 персонализирани златни телефона за целия тим на Аржентина след спечелването на Мондиала

Суперзвездата Лионел Меси е купил на съотборниците си в Аржентина и целия треньорски щаб 35 персонализирани златни телефона след спечелването на Мондиала в Катар. За първокласните айфони звездата на ПСЖ е дал близо 175 000 паунда, написа “Дейли Мейл ”.

Всеки член на международните първенци е получил персонализирана версия на първокласното устройство, включваща неговото име и номер. Капитанът на Аржентина е желал да подари нещо особено по случай триумфа на международното състезание и в последна сметка е решил, че 24-каратовите златни айфони са най-хубавото решение.

Върху златното покритие на гърба на всеки от телефоните, е изписано името и номера на съответния футболисти или треньор, а също така е изобразена емблемата на аржентинския народен тим с обновените три звезди и надпис " Световни първенци 2022 ".

Изпълнителният шеф на компанията “idesign Gold ” Бен Лайънс изясни по какъв начин Меси се е свързал с него за правенето на специфичния подарък след триумфа на Аржентина в Близкия Изток.

" Лионел е освен най-великият за всички времена, само че е един от най -лоялните клиенти на компанията ни и се свърза с нас няколко месеца след финала на Световната купа ", сподели той пред The Sun. “Той сподели, че желае специфичен подарък за всички играчи и личния състав, с цел да отпразнуват невероятната победа, само че избира да не са часовници. Затова  му предложих златни айфони, като на тях са изписани с техните имена и той доста хареса концепцията ”, изясни Лайънс.

Някои от мобилните телефони, разкрити в обществените медии, демонстрират дизайните на голмайсторите на финала против Франция Лео Меси и Ангел Ди Мария, а моделите на Алексис Мак Алистър и вратаря на Астън Вила Еми Мартинес също бяха изложени. Персонализираните златни телефони към този момент са доставени в дома на Меси в Париж и той занапред ще ги подарява на съотборниците си и щаба на новите международни първенци.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР