Суперзвездата Лионел Меси бе повикан в понеделник в състава на

...
Суперзвездата Лионел Меси бе повикан в понеделник в състава на
Коментари Харесай

Аржентина повика Меси за световната квалификация с Бразилия

Суперзвездата Лионел Меси бе извикан в понеделник в състава на Аржентина, който ще се изправи против водения от Неймар отбор на Бразилия в международна подготовка идния месец.

Ключовият конфликт в зона КОНМЕБОЛ на 5 септември ще означи първия случай, в който двамата ще се изправят един против различен като съотборници в ПСЖ, и ще пристигна по-малко от два месеца, откакто Меси въодушеви "албиселесте " за триумф над Селесао с 1:0 във финала на Копа Америка. Мачът ще се изиграе сред две други международни квалификации - Аржентина играе с Венецуела на 2 септември, и с Боливия седмица по-късно.

Бразилия води в групата с цялостен актив от 18 точки след първите си шест срещи, като аржентинците са втори с 12, също без проваляне. Меси завоюва първия си трофей с националния тим през юли, поставяйки завършек на 27-годишната суша на отбора без огромен трофей, надигравайки Бразилия на емблематичния стадион "Маракана ". Звездите на двата тима към момента не са играли дружно в ПСЖ, защото получиха спомагателна отмора заради уговорките си в Копа Америка. След повече от две десетилетия с екипа на Барселона, се чака Меси да направи своя дебют за парижани при гостуването на Реймс този уикенд.

Селекционерът на Аржентина Лионел Скалони не предприе изненадващи ходове в разширения състав, като място в предни позиции закономерно намират Лаутаро Мартинес и Пауло Дибала. Новата покупка на Барселона Серхио Агуеро е навън заради контузия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР