Суперзвездата ЛеБрон Джеймс се надява кампанията в Националната баскетоблна асоциация

...
Суперзвездата ЛеБрон Джеймс се надява кампанията в Националната баскетоблна асоциация
Коментари Харесай

ЛеБрон Джеймс иска довършване на сезона в НБА

Суперзвездата ЛеБрон Джеймс се надява акцията в Националната баскетоблна асоциация да бъде довършена.

Лидерът на Лос Анджелис Лейкърс съобщи, че неговото предпочитание е " допустимо най-скоро " сезонът, който беше пресечен на 11 март поради пандемията от ковид, да бъде възобновен.

Двама играчи от тима, които не бяха разпознати, бяха измежду инфектираните с Ковид-19.

" Определено не сме се отказали от този сезон. Не единствено аз, само че и моите съотборници, всички в Лейкърс, желаеме да играе. Има доста баскетболисти, за които знам, че желаят да се завърнат на полето. Естествено не желаеме да застрашаваме здравето на никого. Това е пандемия, каквато не познаваме. Не можем да я направляваме. Но се надявам да получим опция да играем още веднъж допустимо най-скоро ", разяснява Джеймс.

Малко над половината от 30-е клуба от лигата на този стадий отвориха базите си за тренировки при съблюдаване на строги протоколи за обществена дистанцираност и хигиенични правила.

Комисарят на НБА Адам Силвър разгласи, че чака до началото на юни да бъде взето някакво решение за бъдещето на сезона.

" Вече виждаме, че някои спортни надпревари бяха възобновени. Искам да играя още веднъж. Обичам баскетбола. Знам какъв брой вдъхновяваща е тази игра. Знам какъв брой въодушевяващ е спортът като цяло. Затова е значимо при първа опция да се завърнем на полето и да върнем насладата от играта на нашите почитатели ", сподели още Джеймс.

Лейкърс беше водач в Западната конференция при спирането на акцията с 49 победи в 63 мача, като към този момент си беше обезпечил място в плейофите за първи път от 2013 година.

" Знаем, че баскетболът липсва на всички. Ще излъжа, в случай че кажа, че това не е по този начин ", сподели още Джеймс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР