Суперзвездата Кристиано Роналдо не попадна в идеалния отбор на ФИФА

...
Суперзвездата Кристиано Роналдо не попадна в идеалния отбор на ФИФА
Коментари Харесай

Кристиано не е в идеалния отбор на ФИФА, но е номер 1 в Саудитска Арабия

Суперзвездата Кристиано Роналдо не попадна в идеалния тим на ФИФА за първи път от 2007 година, само че пък беше отличен като състезател на месец февруари в шампионата на Саудитска Арабия.

Лионел Меси, Карим Бензема, Ерлинг Холанд и Килиан Мбапе бяха предпочетени измежду нападателите в идеалната единайсеторка на ФИФА.

От шампионата на Саудитска Арабия пък оповестиха със удовлетворение, че петкратният джентълмен на Златната топка е номер 1 за миналия месец за “феноменалното ” си равнище - осем вкарани гола за единствено четири мача.

В обществените мрежи саудитите са употребявали и емотиконата коза, която символизира прозвището “най-велик за всички времена ”.

Кристиано се разписа за Ал-Насър против Ал-Фатех на 3 февруари, след което вкара четири пъти при успеха с 4:0 над Ал-Вехда и отпразнува гол номер 500 в кариерата си. Роналдо направи две асистенции на 17 февруари при триумфа с 2:1 над Ал-Таавун, а предходната събота вкара хеттрик за 3:0 против Дамак.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР