Суперзвездата Кристиано Роналдо е готов да оформи сензационно партньорство с

...
Суперзвездата Кристиано Роналдо е готов да оформи сензационно партньорство с
Коментари Харесай

Възможно ли е да видим Роналдо и Меси заедно в ПСЖ?

Суперзвездата Кристиано Роналдо е подготвен да оформи сензационно партньорство с Лионел Меси в Пари Сен Жермен това лято. Както е известно, 37-годишният португалец е подал молба за трансфер до борда на Манчестър Юнайтед след единствено един сезон на „ Олд Трафорд “, а също по този начин не се яви за началото на предсезонна подготовка на отбора в понеделник заради „ персонални аргументи “.

Ясното предпочитание Роналдо да се състезава в Шампионската лига и да печели титли се счита за главната причина за настояването му да напусне и ПСЖ може да му предложи тъкмо това. Челси и Байерн Мюнхен също са измежду желаните варианти за петкратния притежател на „ Златната топка “.

„ The Independent “ оповестява, че до момента в който ПСЖ се пробва да се отърве от Неймар това лято, Роналдо би желал да опита шанса си в Лига 1, състезание, в което той в никакъв случай не е играл, и да помогне на парижани в тяхната задача най-сетне да завоюват Шампионската лига.

ПСЖ взе Меси предишното лято без пари, давайки му мега-паричен двугодишен контракт. Там Меси, който игра за Барселона от самото начало на Роналдо в Реал Мадрид, оформи звездно трио с Неймар и Килиан Мбапе, само че те по този начин и не съумяха да преминат и 1/8-финалите в Шампионската лига, нещо, което в последна сметка струваше поста на Маурисио Почетино.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР