Суперзвездата Килиан Мбапе призна, че е уморен от критиките по

...
Суперзвездата Килиан Мбапе призна, че е уморен от критиките по
Коментари Харесай

Мбапе: Уморих се от критиките! Давам всичко от себе си

Суперзвездата Килиан Мбапе призна, че е изтощен от рецензиите по негов адрес, идващи от родината му. Асът на ПСЖ и националния тим на Франция не отхвърли, че те могат да повлияят върху решението му дали да продължи да играе за парижани или да премине в задграничен клуб.

" Разбира се, че след известно време се уморяваш от рецензиите. Особено когато играеш в клуб от твоята страна и даваш всичко от себе си за националния си тим. Накрая си изтощен от всичко това. За тези, които идват от чужбина, е друго да играят за Франция ", Мбапе показа след успеха над Босна и Херцеговина с 1:0 късно нощес.

" Аз съм тук от самото начало, играейки за ПСЖ и за селекцията на Франция. Това е друг подтекст и аз знаех за него, когато подписах с ПСЖ. Ще забележим какво ще стане в бъдеще. Може ли това да повлияе на решението ми дали ще остана в ПСЖ след края на сезона? Разбира се, само че не става въпрос единствено за това. Най-важното е да се чувстваш добре и да се забавляваш всеки ден. Имам ли прогрес в размишленията ми дали да остана в ПСЖ? Ако имах прогрес, щях да ви кажа. Когато взема своето решение, ще дойда и ще приказвам за него ", добави Мбапе.
 От Реал (Мадрид) готвят необикновено предложение към ПСЖ за Килиан Мбапе
От Реал (Мадрид) готвят необикновено предложение към ПСЖ за Мбапе

Спортният шеф на парижани Леонардо е подготвен да одобри сходно предложение
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР