Суперзвездата Ариана Гранде успя да счупи още един рекорд на

...
Суперзвездата Ариана Гранде успя да счупи още един рекорд на
Коментари Харесай

Ариана Гранде направи 20-ти рекорд за Гинес

Суперзвездата Ариана Гранде съумя да счупи още един връх на Гинес, като предходната седмица Световните върхове на Гинес, оповестиха че певицата е единствената досега да дебютира под номер 1 в класацията " Billboard Hot 100 " най-вече песни, с общо 5 на брой.
" Това, което прави този връх извънреден, е че Гранде е понастоящем единственият актьор, който е постигнал това в международната музикална история ", споделя сътрудник на Рекордите.
Песните, които са дебютирали под номер 1 в класацията, са: 
1. Positions
2. thank u, next
3. 7 rings
 Ариана Гранде съди фешън компания за реклама с нейна двойничка Ариана Гранде съди фешън компания за реклама с нейна двойничка
Американската поп звезда Ариана Гранде заведе дело против компанията за търговия на дребно Forever 21 за промотиране на артикул с помощта н...
4. Stuck with U ( дует с Джъстин Бийбър)
5. Rain on Me (дует с Лейди Гага ).
Сред някои от другите върхове на Ариана са: " Най-много почитатели на музикант в You Tube (жена) ",  " Най-много почитатели в Spotify (жена) ", " Най-слушано парче в Spotify за седмица ", " Първи соло музикант да окупира челните три позиции по едно и също време, в щатски музикални ранглисти ", " Най-много номинации на музикалните награди на MTV за най-хубави колаборации с други музиканти " и доста други.
 

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР