Суперяхтата на руски милиардер е била конфискувана от полицията в

...
Суперяхтата на руски милиардер е била конфискувана от полицията в
Коментари Харесай

Още един олигарх остана без яхта

Суперяхтата на съветски милиардер е била иззета от полицията в тихоокеанската страна Фиджи в четвъртък, съобщи ДПА, базирайки се на локални медии, заяви Българска телеграфна агенция.

106-метровата суперяхта " Амадея " на стойност към 325 млн. щатски $, благосъстоятелност на магната Сюлейман Керимов, дебаркира във Фиджи във вторник. Керимов, считан за един от най-близките съдружници на съветския президент Владимир Путин, е глобен от Съединени американски щати, Англия и Европейския съюз поради нахлуването на Русия в Украйна. Членовете на екипажа на " Амадея " бяха разпитани в полицейския арест, заяви вестник " Фиджи сън ".

Представител на полицията на Фиджи разяснява, че страната работи с задграничните си сътрудници във връзка със глобите против Русия и когато е станало ясно, че яхтата ще влезе в нейни води, са били подхванати взаимни дейности " за справяне със обстановката ". Според условията на пристанищата на Фиджи всяка яхта, която идва в страната, би трябвало да получи утвърждение от министерствата на опазването на здравето и на търговията и превоза, показва организацията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР