Суперстилните смартфони на марката vivo – Y35 и X80 Lite

...
Суперстилните смартфони на марката vivo – Y35 и X80 Lite
Коментари Харесай

Vivacom вече предлага новите модели на смартфони vivo - Технологии

Суперстилните смарт телефони на марката vivo – Y35 и X80 Lite 5G към този момент са налични в мрежата на Vivacom.

Потребителите могат да избират сред богата гама от спецификации и дизайни на новите устройства, както във физическите магазини на оператора, по този начин и онлайн. Смартфоните се оферират на атрактивни цени - от 7.98 лв. на месец на погашение за 24 месеца с проект Unlimited MAX за модел Y35 и 21.98 лв. на месец на погашение за 24 месеца с проект Unlimited MAX – за X80 Lite 5G.

Новите модели отговорят на потребностите на потребителите за пълноценно цифрово преживяване, допълнено от извънредно елегантния дизайн на корпуса, екипиран със специфична технология за смяна на цвета. Благодарение на издръжливата си батерия, двете устройства обезпечават освен отлична продуктивност, само че и висока енергийна успеваемост, в крайник със актуалния динамичен метод на живот. Освен това, потребителите могат да уловят и своя съвършен кадър, както денем, по този начин и през нощта, благодарение на умната система от камери и интелигентната технология за обработка на изображения на смарт телефони vivo.

vivo Y35 е със 6.58 ” FHD+ LCD екран и 90Hz периодичност на освежаване, което подсигурява безупречно възпроизвеждане. Смартфонът разполага и със специфичен режим за отбрана на очите. Моделът Y35 се отличава с извънредно хубав, минималистичен дизайн и особено AG покритие, което предотвратява появяването на неприятни отражения и оставането на отпечатъци по корпуса. С помощта на вградения непряк датчик за пръстови отпечатъци и датчика за лицево различаване, потребителите могат да достъпят своя телефон освен бързо, само че и несъмнено. Благодарение на 50 MP съществена камера, подкрепена от 2МР макро камера и 2МР камера за боке резултат, както и специфичния нощен режим, снимането на незабравими мигове даже и при слаба осветеност е към този момент допустимо. Устройството се зарежда от 8-ядрен Snapdragon 680 процесор (4 x 2.40GHz + 4 x 1.90GHz) и е с издръжлива батерия от 5000 mAh. Предлага се в цветовете Starlit Blue и Dawn Gold.

vivo X80 Lite 5G е с 6.44 ” FHD+ АМOLED екран с висока резолюция и 90Hz периодичност на освежаване за безпрепятствено възпроизвеждане. Класическият и моден дизайн е емфатичен от 2.5D извивки в златист и черен цвят. Благодарение на сертификацията IP54, устройството е предпазено от прахуляк и фини частици. 64MP ултра сензитивната тройна камера на X80 Lite 5G е в положение да улови всеки момент, а благодарение на хибридната стабилизация – изображенията ще бъдат ясни до най-малкия подробност, без значение дали фрагментите са снимани денем, или нощта. vivo X80 Lite 5G се зарежда от 8-ядрен MediaTek Dimensity 900 процесор (2 x 2.40GHz + 6 x 2.00GHz), осигуряващ гладка и безпроблемна продължителна работа. Батерията от 4500 mAh дава обещание устойчивост през целия ден. Предлага се в цветовете Sunrise Gold и Diamond Black.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР