Супермоделът Наоми Кембъл е изкарала 600 бона за няколко часа

...
Супермоделът Наоми Кембъл е изкарала 600 бона за няколко часа
Коментари Харесай

Наоми Кембъл гушна 600 бона след няколко часа в София 

Супермоделът Наоми Кембъл е изкарала 600 бона за няколко часа в София, оповестява „ Телеграф “. Черната перла на стилната сцена е поискала хонорар от 300 000 евро, с цел да снима рекламен клип на международна верига за облекла у нас. И ги е получила, щом в четвъртък кацна на летище София. Пачките й идват като подарък за 52-рия й рожден ден, който ще чества през днешния ден.

Разлика

Визитата на Наоми у нас бе законспирирана в цялостна загадка и все пак наши папараци я засякоха и щракнаха при излизането от терминала. Въпреки че е пристигнала с частен аероплан, звездата не е предходна през ВИП-а на летището, а дружно с всички останали пасажери. За да не я познаят, тя се е забулила в шалове, облечена от глава до пети в черно, даже бейзболната шапка на главата. Четирима бодигардове я вардеха отвред някой да не я приближи.

Самата тя се похвали, че е била в София едвам откакто излетя с парите. В формалния си профил в Инстаграм Кембъл пусна стори с хаштаг България и родния трикольор. Манекенката сподели на света панорама от Киноцентъра в Бояна с уточнението „ от мястото на фотосите “. Тя щракна американската улица, на която са снимани холивудските кинохитове като „ Непобедимите “, „ Рамбо “, „ Механикът “, „ Хелбой “, „ Бодигард на килъра “, както и родният сериал „ Седем часа разлика “.

На фотото се вижда екипът, който се приготвя за идните фотоси с нея, а в далечината се открива страхотна панорама към планината Витоша.

Колекция

От летището Наоми обаче е закарана в най-лъскавия хотел в центъра на София, с цел да се освежи от полета, преди да стартира да разноски високите си токчета в Бояна. На домакините си тя е поръчала единствено пресни плодове и зеленчуци, както и соево мляко.

За визията си обаче тя не е разчитала на нашите експерти, а си е докарала нейните стилист и коафьор, които да я създадат за рекламата. Модната марка, за която са я снимали, обаче е наложила ембарго на целия екип да не се появява нищо, обвързвано с нея, до септември, защото ще показва есенната й сбирка.

Изненада

Почитателите на Кембъл най-много се оглеждаха да видят бебето й, с което преди година изненада целия свят. Моделката сподели щерка си едвам откакто навърши 9 месеца, освен това без никой да разбере, че е бременна. Заради това мнозина допуснаха, че е потърсила услугите на сурогатна майка, само че в изявление разсея единствено някои от слуховете.

„ Тя не е осиновена, тя е моето биологично дете “, сподели Наоми, отказвайки даже да разкрие името на щерка си. Тя въобще не отвори дума кой е бащата. В обществените мрежи тя рядко разгласява фотоси на бебето, само че те постоянно са направени по този начин, че да не се вижда лицето на наследницата й.

„ Щастлива съм, че детето ми обича да пътува толкоз, колкото и аз – без циврене при политане и кацане. Тя е положително момиче: спи доста добре, съвсем не плаче и ми споделиха, че е доста деликатна за възрастта си. Тя се смее доста. И тя съвсем приказва. Мисля, че може да стартира да върви, преди да пълзи. И тя към този момент има шест зъба “, сподели разчувстваната майка. Тя резервира всички детайлности за записките си, които към момента не е почнала да написа, заяви западната преса.

„ Мога да изброя на пръстите на едната си ръка броя на хората, които знаеха, че ще имам дете. Винаги съм знаела, че един ден ще стана майка, само че това е най-голямата наслада, която можех да си показва “, призна още Кембъл. За страдание на родните й фенове бебето не е идвало в България, разкриха пред „ Телеграф “ осведомени с гостуването й. Тя е оставила щерка си на детегледачката за няколко часа, с цел да пристигна до София.

Крака

И през днешния ден на 51 Наоми интензивно продължава кариерата си на модел и постоянно взе участие в фешън ревюта. Пред „ Вог “ описа по какъв начин се усеща на шоутата и какво се е трансформирало спрямо 90-те години на предишния век. "Все още ми харесва, само че е изнервящо. Защото съм на 51 години и заедно съм с девойки, които са на 18! Страхотно е да съм с тези младежи на моята възраст, само че би трябвало да кажа, че на едно от шоутата си помислих: „ Хайде, девойки! Вдигайте крайници! Защо вървите толкоз постепенно? “.

Определено усещам, че времето ми беше по-радостно. Усмихвахме се. Трябваше да покажем своята характерност. Беше необикновено време, само че работихме интензивно. И колкото и тоалети да сменяхме, колкото и да се представяхме, в никакъв случай не сме казвали, че сме изтощени. Всички се наслаждавахме и подкрепяхме силата на другия. Правехме по осем шоута дневно, а вечерта ходехме да честваме с дизайнерите. Понякога се чудя дали моделите биха могли да са в крайник с нас в този момент ", връща времето обратно Кембъл.

Последната Коледа тя е прекарала със фамилията си в Южна Франция, след това са изхвърчали за Катар за Нова година, по-късно - за Лондон за няколко часа, сетне няколко дни са в Лос Анджелис, след което отиват в Париж, където тя излиза на подиума за последното ревю на Върджил Аблох. Затова и на въпроса къде в действителност живеят, дава отговор, че са жители на света.

Енергия

Родената през 1970 година Наоми стартира кариерата си на модел на 15 години, на 16 към този момент е на корицата на английския "Ел ". Тя е от златното каре на супермоделите с Линда Еванджелиста, Синди Крауфърд и Кристи Търлингтън. През 90-те четирите трансформираха модата и станаха звезди, които засенчваха марките, за които работеха.

"Но работехме крепко. Независимо какъв брой модела облекла сменяш, на какъв брой ревюта си, в никакъв случай не казвахме, че сме се уморили. Обичахме това, което вършим, и си предавахме сила една на друга ", споделя Кембъл. Те още са приятелки, 30 години по-късно. Имат колективен чат. Синди е първата, която се е срещнала с дъщерята на Наоми - когато бебето е било на едвам няколко дни, Кристи я е видяла на 2-седмична възраст, а Линда до неотдавна още не бе срещала дребната - частично и тъй като е заета с делото, което е завела след несполучливата процедура за понижение на мазнините, която я обезобрази.

Златната епоха още е "златна " - четирите работят по The Supermodels - документални серии за Apple TV+ за времето на супермоделите - 90-те години на предишния век. В него ще се споделя за тези славни времена, какво са правили дружно, другарството им, кариерите, какви дами са и какви майки.

Наоми е съвсем като майчинска фигура за по-младите тъмнокожи модели, които към този момент се радват на триумф - Адут Акех и Угбад Абди. Те са част от групата африкански модели, които сега преобладават модата и трансформират идеала за хубост.

А в случай че това беше станало в тези времена? "Пътят на всеки е избран. Това беше моят и по този начин беше писано. Но, да, имаше доста случаи да дефилирам в фешън ревюта, само че да не ме избират за рекламни акции. И ме болеше доста. Но трябваше да го преглътна и да продължа напред. Щеше да е хубаво да имам поддръжка тогава, само че съм и горда с това, което се случва в този момент, с това многообразие ", споделя британката.

"Но дано сме откровени - не сме тук поради наклонност. Има ужасно доста компании, които вземат участие в този развой единствено тъй като не желаят да бъдат охулени. Но не трябва да се прави за това, а тъй като разбираш, че това е вярно и по този начин би трябвало да е. Има още дълъг път ", споделя Наоми това, което всеки мисли, само че внимава да не го споделя много-много на глас.

Фотографът й снима Андреа за 2500 евро

Някои от най-ефектните си фотоси Наоми Кембъл е направила със словенския фотограф Тибор Голоб. Преди няколко години той нащрака и родната фолкизпълнителка Андреа за реклама на фешън бранд в Словения. Неговият хонорар е 2500 евро, издават потенциалите в сектора. Снимките бяха в Египет, където нашенката се отдаде на обичаното си занятие – гмуркането в Червено море.

Избрала врачанка да я гримира в Париж

Наоми Кембъл е гримирана от българка на международно състезание в Париж. „ Участвала съм в редица районни, национални и международни шампионати за грим. Първото ми присъединяване бе на националното състезание в Кюстендил. След това завоювах първо място в Русе. Работила съм с Ивайла Бакалова и доста други. Три българки, които спечелихме първите места по грим, бяхме изпратени на международно състезание в Париж, Франция, за по една-две седмици през 2012-2013 година Там срещнах Наоми Кембъл, тя сама си избираше гримьорите, тъй че тя ме избра. Много е красива, само че и доста взискателна. Гримирахме по 8 часа дневно, като през целия ден бяхме единствено на минерална вода, а вечер ни разрешаваха единствено салата, тъй като трябваше да сме на равнище. Разхождахме се до Айфеловата кула “, споделя Емилия Дарашка от врачанското село Галиче.

Блиц

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР