Супермоделът Миранда Кър и обявеният за най-младия милиардер в света

...
Супермоделът Миранда Кър и обявеният за най-младия милиардер в света
Коментари Харесай

Вижте пищната сватба на супермодела Миранда и милиардера Евън

Супермоделът Миранда Кър и оповестеният за най-младия милиардер в света Евън Шпигел се венчаха на обилна и изискана сватбена гала в Лос Анджелис през май. Няколко месеца по-късно Vogue дава опция на феновете на звездната двойка да видят някои елементи от тържеството.

Бившият ангел на Victoria's Secret беше избрала за огромния ден класическа рокля на Dior с дълъг ръкав, въодушевена от роклята Грейс Кели, когато се омъжи за монакския принц Рение през 1956 година.

Самата Миранда Кър показа пред Vogue, че е избрала роклята, с цел да сътвори възприятие на „ непорочност и тайнственост “. „ Винаги съм се възхищавала на Грейс Кели, Одри Хепбърн и баба ми, която и на 80 години е постоянно изискан, освен това без доста старания “, разкри манекенката.

34-годишната Миранда Кър и 27-годишният Евън Шпигел се сгодиха през юли 2016 година и се ожениха през май 2017-а.

Това е втори брак за модела. Тя беше омъжена за артиста Орландо Блум от 2010 година до 2013 година Двамата имат наследник – Флин.

Миранда Кър е някогашен ангел на марката за долни дрехи Victoria's Secret и е измежду най-печелившите модели в света. Бизнесменът и създател на приложението Spanchat Евън Шпигел е най-младият милиардер в света.
 Ангелът Миранда полетя с милиардер СНИМКИ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР