Супермоделът Кейт Мос, бившата певица от Спайс гърлс Виктория Бекъм

...
Супермоделът Кейт Мос, бившата певица от Спайс гърлс Виктория Бекъм
Коментари Харесай

Поклон пред Вивиан Уестууд: Възпоменателната служба за дизайнерката ще остане в историята

Супермоделът Кейт Мос, някогашната певица от " Спайс гърлс " Виктория Бекъм и грайм изпълнителят Стормзи бяха измежду известните лица, които участваха на възпоменателна работа в Лондон за починалата фешън дизайнерка Вивиан Уестууд.

Много от гостите на службата, проведена в лондонската катедрала " Саутърк ", бяха заложили на класическата мода на Уестууд с тартанов десен и цветни, дръзки кройки.

Вивиан Уестууд, приета за пънк легенда, която с изключение на изключителна дизайнерка беше и видна екоактивистка, умря на 81-годишна възраст през декември.

 Stormzy/Getty Images

Бившата " спайска " Виктория Бекъм, преквалифицирала се в фешън дизайнерка, носеше прилепнала черна рокля с  дълги ръкави. Изцяло в черно бяха редакторът на английското издание на " Вог " Едуард Енинфул и грайм изпълнителят Стормзи.

Супермоделът Кейт Мос беше избрала черна рокля с флорален дизайн и черен блейзър, до момента в който щерка й Лила Грейс беше съчетала облеклото си с алена чанта на Уестууд.

 Кейт Мос/Getty Images

Актрисата Хелена Бонам Картър, залагала на пънк стила на починалата дизайнерка за доста събития, отдаде респект към нея с тоалет с тартанов десен в алено и лилаво, гарниран с перлена огърлица на Вивиан Уестууд.

Художничката Трейси Емин, дългогодишна другарка на стилната икона, носеше мрачно дълго палто и тартанов шал.

 Виктория Бекъм

Американската актриса Ел Фанинг, която си е сътрудничила нееднократно с Вивиан Уестууд, също беше видяна на службата в напълно черен отбор.

Певицата Палома Фейт носеше виолетов пуловер под рокля в ръждивочервено с флорални шарки, съчетана с червени обувки, до момента в който актрисата Кристина Хендрикс беше облечена в карирано палто-рокля в тъмносиньо и черно.

Актрисите майка и щерка Ванеса Редгрейв и Джоли Ричардсън бяха избрали тоалети в жълтеникаво-кафяви тонове.

 Ана Уинтур

Сред гостите на възпоменателната работа за Вивиан Уестууд бяха също водещият Джонатан Рос, фронтменът на " Праймъл скрийм " Боби Гилеспи, артистите Боб Гелдоф и Ник Кейв, американската певица и авторка на песни Бет Дито и други.

Вивиан Уестууд се появява на стилната сцена през 70-те години на предишния век със своите андрогинни модели, тениски с лозунги и непочтително отношение към обществото. През цялата си кариера тя продължава да прекрачва границите. Нейно дело са някои от най-известните творения в модата, измежду които булчинската рокля на Кари Брадшоу във кино лентата " Сексът и градът " от 2008 година

 Хелена Бонам Картър

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР