Супермоделът Емили Ратайковски и съпругът ѝ Себастиан Беър-Макклард живеят в

...
Супермоделът Емили Ратайковски и съпругът ѝ Себастиан Беър-Макклард живеят в
Коментари Харесай

Лукс и стил за милиони: Емили Ратайковски показа дома си

Супермоделът Емили Ратайковски и брачният партньор ѝ Себастиан Беър-Макклард живеят в Лос Анджелис в дом за близо 2 млн. евро. Двамата се реалокираха там през 2018 година, а по време на карантината моделът лека-полека ни сподели дома си, където прекарваше цялото си време. 

Виж още: И Бела Хадид ли е бременна?! Моделът театралничи със сестра си в прекомерно присъща поза

Въпреки че домът им на фона на жилищата на доста други звезди е даже на ниска цена, усещане прави, че е украсен с доста усет, жанр и... пари. Малко откакто двамата се нанесоха в дома си, те споделиха фотография от всекидневната си. Там виждаме ментов кадифен диван, мраморна масичка в цвят сьомга и пъстър тъкан килим. Подобно на останалите пространства в дома по стените висят огромни картини на актуалното изкуство. Модерната хармония е подхранена от лампа на пода в златист цвят.

Виж още: Мария Калас - една безконечна дива и нейната пагубна обич

В трапезарията виждаме маса в черно и бяло, лъскави червени столове, прозорци от пода до тавана и огромно растение на масата. Няма по какъв начин да не обърнем внимание и на фотографията зад нея - обява от Instagram с нейна фотография, текст под нея, харесванията и даже мнения.

Виж още: Фахрие Евджен - още веднъж на екран! Звездата от " Листопад " желае рекордна сума на епизод

Домът, който населява, има две спални. И двете са с дървени подове и таван. Отново виждаме шарени килими в етно жанр, семпла покъщнина. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР