Супермоделът Джиджи Хадид и изпълнителят Зейн Малик са станали родители!

...
Супермоделът Джиджи Хадид и изпълнителят Зейн Малик са станали родители!
Коментари Харесай

Ново звездно бебе! Джиджи Хадид стана майка на "здраво и красиво" момиченце

Супермоделът Джиджи Хадид и изпълнителят Зейн Малик са станали родители! Те са приветствали на бял свят тяхното " крепко и красиво " момиченце. Новината пристигна от профилите в обществените мрежи на гордия баща, който разгласява и фотография с ръчичката на бебето. " Любовта, която изпитвам към това малко дребосъче е оттатък разбиранията ми ", написа още той. 

Виж още: Лора Караджова сподели супер тяло след раждането! Певицата се върна към своето спортно занимание

Че Джиджи Хадид е бременна, се удостовери персонално от нея в шоуто на Джими Фалон през април. Тогава тя благодари на всички за пожеланията и поддръжката, които получава в тези специфични за нея месеци. 

Виж още: И това му отива: Христо Стоичков - супер дядо! Учи внучката си Миа на лов на риба

Джиджи Хадид и Зейн Малик стартират да излизат през 2015 година Тогава двамата разгласиха първата си обща фотография, направена от самите тях - не дело на папараци. По-късно се появиха още " знаци " на любовта им - първо Зайн се снима с домашния любим на Джиджи, а след това тя беше видяна да носи колие с буквата " З ". През 2016 година двамата за малко се разделиха, само че се събраха още веднъж. Последваха още доста сладки общи фотоси, корици на списания, срещи. През 2018 година двамата оповестиха втората си разлъка. Тя не продължи прекомерно дълго и двамата бяха видяни в буйна целувка. През 2019 година беше последната им (засега) разлъка.

Виж още: ТЕСТ: Провери общата си просвета с тези 5 въпроса!

В края на предишния месец Джиджи Хадид разгласява фотоси от бременната си фотосесия. Тогава тя написа, че в нея пораства ангел.  " Радвам се на това време. Оценявам цялата обич и пожелания, които ми пращате ", пишеше още под някои от фрагментите.

Виж още: Диляна Попова на море и през септември, сподели безкрайни крайници от плажа

Джиджи Хадид прекара по-голямата част от бременността си в фамилната плантация в Пенсилвания. В момента тя и Зайн Малик живеят в новообзаведения им апартамент в Ню Йорк. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР