Супермоделът Адриана Лима е родена на 12 юни 1981 година

...
Супермоделът Адриана Лима е родена на 12 юни 1981 година
Коментари Харесай

Адриана Лима на 40 разкри тайната за перфектната фигура

Супермоделът Адриана Лима е родена на 12 юни 1981 година в град Салвадор, Бразилия. Своята известност печели като модел на “Victoria’s Secret Angel” от 2000 година и рекламно лице за “Maybelline cosmetics” от 2003 до 2009 година През 2012 година тя се трансформира в една от четирите най-богати модели в света, съгласно класацията на Forbes, и е майка на две деца.

Тя споделя, че основният провинен за невероятната ѝ фигура са постоянните тренировки по бокс. Боксът работи върху сърдечно-съдовата ви система и издръжливостта ви, усилва силата ви, тренира горната и долната част на тялото ви, изгаря мазнините, гори калории и усъвършенства салдото и координацията.

Като се имат поради всички тези елементи, надали е изненадващо, че това е един от най-популярните способи за супермодели и звезди да останат във форма, изключително се вижда от Instagram профилът на Лима, която непрекъснато разгласява фотоси и видеоклипове, на които се боксира.

Когато забележим фотосите на ястията, които употребява Лима и какво те съдържат, излиза наяве, че тя се храни доста здравословно, което надали е изненадващо, защото тя би трябвало да се грижи за тялото си от вътрешната страна на открито, с цел да се появи зашеметяващо на стилната писта. Не е загадка, че поддържането на тежестта си под надзор се свежда главно до вашата диета, написа TrafficNews

Всъщност специалистите споделят, че храната съставлява 80 % от загубата на тегло, до момента в който упражненията са единствено 20 %. Лима постоянно разгласява фотоси на здравословни ястия и закуски, които се концентрират върху растителни храни.

Лима не пази загадка, когато става дума за любовта ѝ към кафето, макар че има доста спорна информация за кафето, то в действителност предлага цялостен набор от изгоди за подсилване на тялото, стига да избирате органични, висококачествени смеси.

Кафето освен ви дава сила, само че също по този начин ускорява метаболизма ви и усъвършенства представянето ви във фитнеса. Освен това понижава риска от диабет вид 2, инсулти и сърдечни болести, като в същото време съдържа съществени минерали, с цел да поддържа салдото на равнищата на кръвната ви захар, което прави по-малко евентуално да посегнете към нездравословната храна в късните часове на нощта.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР