Супермодел е обявена за най-красивото лице на 2022 година. TC

...
Супермодел е обявена за най-красивото лице на 2022 година. TC
Коментари Харесай

Най-красивите женски лица за 2022


Супермодел е оповестена за най-красивото лице на 2022 година. TC Candler събира топ 100 на най-красивите женски лица на годината, а за миналата короната сграбчва някогашният супермодел на Victoria's Secret Жасмин Тукс, написа " Телеграф ".
                             

Надали всички имена в листата са познати на повече хора, само че в него има някои много разпознаваеми лица. На 12-то място е някогашната Мис Израел и актриса Гал Гадот, която е включена в листата за 12-ти път.

Ана де Армас - която неотдавна изигра Мерилин Монро в " Блондинка " - беше класирана на 27-мо място в деветата си година в листата.
                             

Певицата Дуа Липа е на 56 позиция, до момента в който звездата от " Euphoria " Сидни Суини е на 60-то място. Ема Уотсън е класирана на 65 място. Тя е за 12 поредна година в класацията. Звездата от " Игра на тронове " Емилия Кларк е на 83-то място в 12-ата си година в листата, а Ариана Гранде е на 85-то място в 7-ата си година в листата.

Марго Роби на 96-то място на нейната 8-ма година в листата, a новата звезда в киното Джена Ортега е сложена на 97-мо място.

Обяснявайки по какъв начин работи системата за оценяване на хубостта от TC Candler обявиха: „ За разлика от множеството други годишни ранглисти за хубост, Списъкът на 100-те най-красиви лица не е съревнование за известност и несъмнено не е характерно за страната. Не става въпрос за най-сексапилната или най-известната звезда. Независимите критици търсят надлъж и нашир, вслушвайки се в доста милиони оферти, показани от обществеността през последните няколко десетилетия, и по-късно сформират лист, който показва идеала за международна хубост. "
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР