Supermassive Games обявиха, че потребителите на Steam и собствениците на

...
Supermassive Games обявиха, че потребителите на Steam и собствениците на
Коментари Харесай

Може да изпробвате безплатно The Quarry

Supermassive Games оповестиха, че потребителите на Steam и притежателите на конзоли Xbox ще могат да тестват гратис тяхната последна игра – The Quarry.

Безплатният интервал за игра включва пролога в The Quarry, както и Wolf Pack – мултиплейърния режим към играта, появил се при започване на този месец. Специалният онлайн режим ви разрешава да играете с до седем от вашите другари и да гласувате дружно за основни решения в хода на историята.

„Надяваме се, че ще изпитате наслаждение от всички тези стряскащи моменти, които са включени в The Quarry Free Trial. И помнете, това, което не ви убие, ви прави по-силни“, пишат в късото известие Supermassive на страницата на играта в магазина на Valve. За да започнете да играете би трябвало и натиснете бутона Install Game.

The Quarry се явява следващия от серията шлагери на английското студио, което неотдавна беше от датския консорциум Nordisk Games. The Quarry ще ви срещне с група младежи, които закриват сезона в летния лагер, в който са работили. Партито обаче придобива извънредно злокобен темперамент, когато незнаен изверг се причислява към купона. Supermassive са в разработка на последната игра от първия сезон на тяхната антология на ужаса – игра с името на The Devil in Me. Тя се основава частично на действителна история, срещайки ви с първия сериен палач в Съединени американски щати.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР