Суперлуние е тогава, когато Луната е най-близо до земята. Всичко,

...
Суперлуние е тогава, когато Луната е най-близо до земята. Всичко,
Коментари Харесай

3 Юли 2023 г. – Суперлунието на съдбоносните решения

 Суперлуние е тогава, когато Луната е най-близо до земята. Всичко, което се случва не е просто така…

В понеделник, който се ръководи от Луната, ще има Суперлуна! Това в действителност е подарък от Вселената за всички нас.

Действието на Суперлуната към този момент стартира и ще продължи до 7 юли в това число. Тоест имаме огромен портал от време, с цел да използваме вярно момента.

Пълнолунието ще бъде в знака Козирог. И това е земен, виновен и главен знак, който почита и цени фамилните полезности и обичаи, реализацията и проявата на гениите и знанията на индивида.

Именно върху всичко това би трябвало да се концентрирайте: да установите връзки, да погледнете по-дълбоко себе си и вашите стремежи, умения и по какъв начин можете да бъдете потребни на света, хората, околните си и, несъмнено, себе си.

Жилищните въпроси в този момент са това значимо нещо, което би трябвало да се реши. В последна сметка жилището е нашият комфорт, покрив, успокоение и сигурност.

Може би някой ще реалокира или построи нещо. Започнете да го вършиме през днешния ден. Направете най-малко стъпки в тази посока.

През този интервал е отлично да се консолидирате в това, което харесвате и се интересувате, развивате се и растете – промяна на работа, прекосяване на нова позиция, пускане на успореден план и така нататък

Сега всички договаряния и диалози ще вървят добре, в случай че съдържат почтеност, ясна позиция, откровеност и положителни претекстове.

Важно е да поддържате всичко това и да се насищате с силата на Луната оптимално посредством вътрешния си мир, убеденост, положително мислене и правене на това, което обичате. Защото точно в такива дейности участва същинското. В такива моменти всички потоци са отворени и силата на съзиданието и достиженията идва към нас в големи количества с мощна скорост.

Ето за какво би трябвало да отворите вътрешната си светлина, да покажете и кажете какво ви притегля и интересува най-вече. Насочете погледа си натам и го осветете по всички способи.

На 3 юли прекарайте целия ден в чудесно въодушевление. Подгответе облеклата си предния ден. Погрижете се за дребните неща и всичко, което може да желае да отвлече вниманието и да провокира яд.

В дните на пълнолуние имаме огромни ресурси от сила, тъй че доста хора в действителност желаят да ругаят, да ритат, да буйстват и да вземат решение нещата. Вие не отивайте в този лагер и не се поддавайте на техните операции. В противоположен случай ще насочите всичко в неверните врати.

Ако е допустимо, прекарайте време със фамилията и приятелите. Не забравяйте, че Суперлуната е в знака Козирог. Семейните обичаи и полезности са друга точка, през която навлиза силата на положителното и магията.

Съберете се с някой, с който можете, у вас. Изпечете обичана фамилна торта. Започнете диалог за някои общи празници и приятни моменти. Нека всички се смеят, усещат единение и са в ужасно въодушевление.

Ако това не е допустимо, тогава отделете малко време за визуализация – припомнете си най-хубавите моменти до обичаните хора, усмихнете се на занимателните лудории на мама, прелестните привички на баща. Помнете вашите персонални секрети обичаи.

В никакъв случай не се поддавайте на изкушенията и не купувайте отпадъци, не заблуждавайте и не ласкайте хората, забравете за операциите и опитите да водите някого за носа. През това протича сила и чудесата се отстраняват.

През този интервал е по-добре да не планирате никакви интервенции. Но в случай че нещо към този момент е планувано за това време, тогава умерено го направете и вярвайте в позитивния резултат. Не зареждайте негативизъм в мислите си.

Сега е моментът за основни неща, пускане на нещо доста значимо. Всичко, което се случва, е с причина.

Отнасяйте се към всичко, което се случва със здрав разсъдък, приемане, почитание и схващане.

Не забравяйте да почистите къщата, да подредите нещата в шкафовете и нощните шкафчета, да извършите мокро разчистване, да подредите мислите по рафтовете.

В нощта на 3 юли не забравяйте да заредите Супер лунната вода. Просто поставете чаша вода на перваза на прозореца и я дръжте до сутринта.

Сутрин след пробуждане незабавно пийте водата, въображаемо произнасяйки желанието или желанието.

Ще бъде отлично да заредите монета-магнит. Поставете сребърна монета на перваза на прозореца. Задръжте я до вечерта на 3 юли и по-късно я преместете портфейла или скрития джоб на чантата си.

Не се опасявайте да поискате поддръжка и мощ от Луната, цялата Вселена! Не се опасявайте да вярвате в себе си и своите суперсили. Основното нещо е да се отнасяте без песимизъм и жлъч, само че да знаете тъкмо от какво имате потребност, да вярвате в това и да се настройвате по избран метод.

Това Пълнолуние ще бъде отлично да практикувате признателност към всички учители в живота си: родители, другари, сътрудници, някогашни сътрудници, събития и така нататък

Приемайки опита и осъзнавайки уроците на живота с признателност, ние отваряме пътя за по-нататъшни достижения, демонстрираме готовността си да продължим напред и да поемем отговорност за живота.

Спомнете си въображаемо всички, които ви дадоха скъп опит, дадоха ви урок в живота, научиха ви нещо и ви предадоха познания, благодарете им с цялото си сърце и душа!

 


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР