Суперкарите на Lamborghini са мощни, впечатляващи и агресивни. Именно поради

...
Суперкарите на Lamborghini са мощни, впечатляващи и агресивни. Именно поради
Коментари Харесай

Семейни войни: Urus се изправя срещу Aventador и Huracan

Суперкарите на Lamborghini са мощни, впечатляващи и нападателни. Именно заради тази причина те имат толкоз доста почитатели. Да, те не са най-бързите коли в наши дни, само че тези италиански машини са задоволително високопроизводителни, че да участват във всички топ ранглисти за скорост. Дори всъдеходът Urus разполага с задоволително мощ, с цел да печели мил надпревари.

Ако сте се чудили обаче кое Lamborghini е най-бързо, несъмнено без да броим Sian и Sian Roadster, в този момент е моментът да разберете. Британският Youtube-канал Carwow съумя да събере дружно три емблематични модела на марката, организирайки една същинска фамилна мил война. Дисциплините, в които високопроизводителното SUV и двата суперкара се съревновават, по традиция са спринт на четвърт миля (402 метра), доускорение от 50 мили/ч (80 км/ч) и прекъсване от 70 мили/ч (112 км/ч). Преди да гледате видеото обаче, дано разгледаме трите автомобила в механически проект.

Най-големият и тежък от тях предстоящо е Urus. Високопроизводителното SUV тежи 2 200 кг. Всъдеходът е оборудван с най-малкия мотор от трите коли. Става дума за модифицирания 4,0-литров битурбо V8 на Audi, който генерира оптималната мощ от 650 конски сили и оптимален въртящ миг от 850 Нм.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР